Regionieuws

Nieuwjaarsconcert O.B.K.-Zeist

Beste meneer, mevrouw,

Ook in 2024 begint O.B.K. traditiegetrouw haar muzikale jaar met een spetterend Nieuwjaarsconcert. Dit concert is tevens het afscheidsconcert van onze dirigent Arnold Span, onder wiens bezielende leiding orkest en publiek vele mooie momenten hebben beleefd. Een dubbele reden om ons concert op 6 januari 2024 in theater Figi te komen bezoeken!

Het concert begint om 20.15 uur en heeft een doorlopend programma. De solisten dit Nieuwjaarsconcert zijn de violist Adriaan Stoet, met wie het orkest al eerder heeft mogen samenspelen, en de virtuoze pianist Jan Vayne, beiden vrienden van dirigent Arnold Span. Wij verheugen ons op de werken die wij samen met hen ten gehore mogen brengen, zoals het bekende Serenata Sentimentale (Enrique Soro). Daarnaast spelen wij voor u het werk Between The Two Rivers van de bekende componist Philip Sparke. Onder andere met dit werk behaalden wij vorige maand een eerste prijs met onderscheiding op het bondsconcours in Hoofddorp. Een prachtig resultaat, waar wij trots op zijn! Natuurlijk mogen een aantal Nederlandstalige liedjes niet ontbreken. Kortom, een avond met een gevarieerd programma; daar wilt u bij zijn!

Na ons concert kunt u met ons proosten en gezellig napraten in het Atrium van theater Figi.

Kaarten kunt u kopen via onze website www.obk-zeist.nl, of via de website van Figi www.figi.nl
Voor verdere vragen kunt u ons bereiken op het bekende mailadres: info@obk-zeist.nl .

Graag tot ziens op 6 januari in Figi!

Met vriendelijke groet namens het bestuur,

Jenny Medema
secretaris O.B.K.-Zeist

****************************************

Guy van Beek speelt voor Oekraïne:

****************************************

26 maart 2022: Een impressie van de grote opkomst bij het zingen van het Oekraïense volkslied.

Er waren veel leden van het Zeister Vrouwenkoor aanwezig.

Wat een geweldig optreden was dit voor Oekraïne! Zoveel zangers en zoveel publiek!
Indrukwekkend en heerlijk met dit mooie weer.