Regionieuws

************************************************************************

****************************************

Ars Musica zal op 21 en 22 maart Bachs meesterwerk de ‘Matthäus Passion’ uitvoeren in Zeist. Bach heeft zichzelf in dit ontroerende meesterwerk overtroffen met protestkoren, verstilde aria’s en liefdevolle koralen. De uitvoering vindt plaats in de sfeervolle kerkzaal van de Broedergemeente.

Beste relatie van de Zeister harmonie KZHM, beste muzikanten,

We willen jullie graag uitnodigen voor een bijzondere muzikale ervaring!

Op zaterdagavond 23 maart 2024 geeft de Zeister harmonie KZHM haar voorjaarsconcert in de Sionskerk te Zeist. Deze keer in samenwerking met Literair Zeist. Samen met de stadsdichters van Literair Zeist zullen we een unieke muzikale avond verzorgen waarbij muziek en literatuur samenkomen. Dompel jezelf deze avond onder in de betoverende wereld van De Muzikale Boekenkast!

Tijdens het concert zullen o.a. de verhalen van Jungle Book, De graaf van Monte Christo, Reinaert de Vos en Harry Potter ten gehore worden gebracht door de beide orkesten van de Zeister harmonie KZHM. We kijken ernaar uit je te verwelkomen en samen te genieten van de harmonie tussen muziek en literatuur!

Datum: zaterdagavond 23 maart 2024

Zaal open: 19.30 uur

Aanvang concert: 20.00 uur

Locatie: Sionskerk, Zeist

Meer informatie en ticketverkoop via concert.kzhm.nl Graag tot ziens op ons concert.

****************************************

Guy van Beek speelt voor Oekraïne:

****************************************

26 maart 2022: Een impressie van de grote opkomst bij het zingen van het Oekraïense volkslied.

Er waren veel leden van het Zeister Vrouwenkoor aanwezig.

Wat een geweldig optreden was dit voor Oekraïne! Zoveel zangers en zoveel publiek!
Indrukwekkend en heerlijk met dit mooie weer.